Namika Lappeenranta on tehnyt ensimmäisen kiinnityksen amerikkalaispelaajien osalta, kun jo menneen talven aikana hyvää jälkeä tehnyt Greg Logins, 25, palaa Namikan paitaan.

Viime kaudella 203-senttinen Logins viimeisteli Namikalle keskiarvoikseen 17 pistettä (Korisliigan 9.) ja 7,6 levypalloa (Korisliigan 13.). Alkukauden sopeutumisvaiheen jälkeen Logins nosti tasoaan ja tammikuussa pelaamassaan kahdeksassa ottelussa mies viimeisteli jo mainiot 21,5 pistettä / 8,6 levypalloa, kunnes Clifton Jonesin loukkaantuminen pakotti miehen pelaamaan paljon väärää pelipaikkaa loppukauden aikana.

Tuleva kausi tulee olemaan Loginsille vasta toinen Euroopassa, ja Namikan päävalmentaja Lassi Tuovi odottaa innolla Gregin yhä kehittyvän entistä paremmaksi pelaajaksi.

– Greg kehittyi kauden aikana varsinkin puolustuspäässä isoin askelin. Olen todella tyytyväinen, että pelaaja halusi palata lopulta Lappeenrantaan ja jatkaa jo alkanutta työtä. Valmentajalle tutun ja todella motivoituneen harjoittelijan takaisin saaminen on aina miellyttävä asia, Tuovi kertoo Namikan sivuilla.

Namika etsii vielä kahta amerikkalaisvahvistusta, sekä täydentänee rivejään viikon sisällä muutamalla suomalaispelaajalla.