Scottie Pippeniltä nimikirjoitusta pyytämään tullut fani yritti hyötyä entisestä koripallotähdestä myös muuten, sillä hän syytti Pippenin lyöneen häntä.

Pippen oli lounastamassa malibulaisessa sushiravintolassa perheensä kanssa, kun innokas fani tuli pyytämään häneltä nimikirjoitusta ja valokuvaa. Pippen suostui kuvaan, muttei yhteiskuvaan. Entisen ToPo-tähden lähdettyä ravintolasta fani seurasi häntä parkkipaikalle ja pyysi uudestaan yhteiskuvaa ja nimikirjoitusta, Pippen kieltäytyi.

Pippenin mukaan fani alkoi tämän jälkeen käyttäytyä aggressiivisesti haukkuen häntä, napaten hänestä kiinni ja sylkien häntä päin. Pippen myönsi sylkäisseensä häntä kohti ja työntäneensä uhkailijaansa.

Fanin mukaan koripallotähti löi häntä suuhun jonka jälkeen hän potki häntä useita kertoja ja hänen viimeinen muistikuvansa oli Pippenin lähestyvä kenkä ennen kuin hän menetti tajuntansa.

Sairaalan jatkotutkimuksissa fanista ei löydetty muita kuin pieniä ruhjeita leuassa ja huulissa, vaikka hän vakuutti hänellä olevan murtuneita kylkiluita ja murtunut nilkka. Lisäksi hänen uskottiin teeskennelleen sairauskohtauksia.

Fani vaati Pippeniltä 4 miljoonan dollarin korvauksia, mutta yleinen syyttäjä jätti tapauksen käsittelemättä, koska ei uskonut fanin kertomusta. Nyt innokas fani saattaakin saada Pippenin syytteen niskoilleen.