Tampereen Pyrinnön valmistautuminen tulevaan kauteen on täydessä vauhdissa ja päävalmentaja Pieti Poikola on tyytyväinen joukkueen tilanteeseen.

Harjoitusten taso on ollut Poikolan mukaan poikkeuksellisen kova ja hän haluaa painottaa laajan pelaajaringin merkitystä laadukkaan harjoittelun kulmakivenä.

– Meillä on etuoikeutettu tilanne, sillä salissa on jatkuvasti pikkuloukkaantumisista huolimatta 15-18 miestä, joista jokainen pystyy pelaamaan hyvällä tasolla viimeistään muutaman vuoden sisällä. Kaiken kaikkiaan 20 liiga- ja divaripelaajasta 14 on omia kasvatteja. Tämä tuo harjoituksiin pyrintöläisen positiivisen tekemisen ilmapiirin. Vaikka kilpailu on kovaa, se on äärimmäisen reilua. Amerikkalaispelaajamme on haettu nimenomaan sopiviksi tähän palettiin. Ensimmäisten harjoitusviikkojen perusteella he ovat erinomaisia harjoittelijoita ja esimerkkejä nuorille pelaajillemme, linjaa Poikola Pyrinnön sivuilla.