Miesten divarikausi 2013/14 sai varaslähdön torstai-iltana Forssassa, kun viime kaudella Korisliigassa pelannut FoKoPo isännöi viime kevään Divarin runkosarjavoittaja Porvoon Tarmoa. FoKoPo kuroi Tarmon etumatkan umpeen loppuhetkillä, mutta Tarmo kuittasi sarjapisteet 75–72 (35–35)-voitollaan.

Tarmo johti peliä vielä päätösjakson alussa yhdeksällä pisteellä, mutta FoKoPo ei suostunut antamaan periksi vaan tasoitti tilanteen kaksi minuuttia ennen loppua. Tarmon voittokorin viimeisteli kuitenkin amerikkalaispelaaja Cor-J Cox riiston päätteeksi vain 40 sekuntia ennen loppua.

Cox (27/11/3 riistoa), Adrian Powell (12/3) ja Jarno Nissinen (12/3) olivat Tarmon tarkimmat. FoKoPolta kunnostautuivat Cory Abercrombie (22/8) ja Andre Stephens (18/11).

Divari A:n runkosarja jatkuu perjantaina, kun FoKoPo kohtaa Seagullsin Helsingissä ja BC Nokia matkustaa JKS:n vieraaksi Järvenpäähän. Divari B alkaa 3. lokakuuta Kaarinassa Ura Basketin ja HBA-Märskyn kohtaamisella.

Basket.fi uutisoi ottelusta.