Kouvot joutui taipumaan Vilppaalle jatkoajan jälkeen 88-90. Niukasta tappiota huolimatta kouvolalaisjoukkueen leirissä löydettiin pelistä myös hyviä elementtejä.

Kouvojen kapteeni Ilari Seppälä löysi pelistä positiivisiakin asioita.

– Pelistä jäi lopulta ihan positiivinen maku. Näillä pallon menetyksillä (23) ja huonolla kolmosprosentilla (28.2) pelattiin lopulta kuitenkin ottelun voitosta joten pelissämme oli pakko olla paljon hyvääkin. Molemmilla joukkueilla oli paikat ratkaista ottelu, mutta tällä kertaa voitto meni Vilppaalle, Seppälä pohtii Kouvojen sivuilla.

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen tiivisti ottelun ratkaisun avaimet ytimekkäästi.

– Kolme asiaa ratkaisi tänään lopputuloksen kannalta paljon. Yksi oli meidän lukuisista pallon menetyksistä alkunsa saaneet Vilppaan monet transitionhyökkäykset ja korit. Vilpas on hyvin vastahyökkäyksiä juokseva joukkue ja tänään he pääsivät käyttämään tätä vahvuuttaan.

– Toisekseen meille tuli hyökkäyskorilla ainakin kymmenkunta missattua tippiä tai layuppia helpoista paikoista. Kolmantena meidän nuoressa joukkueessa ei riitä, että neljä pelaajaa onnistuu ottelussa vaan kaikkien pitää olla valmiita pelaamaan, ottamaan vastuuta ja tuomaan oma panoksensa voiton saavuttamiseksi. Kokonaisuutena kuitenkin ihan hyvä peli meiltä ja huomasin monta positiivista asiaa jatkon kannalta.

Kouvot jatkaa seuraavaksi kauttaan kohtaamalla sunnuntaina Korihait Uudessakaupungissa.