Suomalaisten edustamat seurajoukkueet kohtasivat keskiviikkona Eurocup-ottelussa Venäjällä. Petteri Koposen edustama Himki hävisi kotonaan Gerald Lee jr:n edustamalle CSU Ploiestille lukemin 89-97. Sasu Salinin joukkue Union Olimpija puolestaan voitti kotonaan Varesen luvuin 67-59. Salin oli kentän tehokkain 15 pisteellään.

Lee jr loisti Ploiestin hakiessa vieraspisteet. Hän säkitti kentän korkeimman saldon 24 pistettä ja repi siinä sivussa 7 reboundia. Koponen oli joukkueensa kolmanneksi paras pistemies 16 pisteellään.

Ottelu oli tauolla tilanteessa 43-55 mutta Himki aloitti toisen puoliskon vahvasti. Sen paras jakso kolmannella neljänneksellä kirjattiin 19-2 ja joukkue nousi 62-57 johtoon neljä minuuttia ennen jakson loppua. Vieraat pääsivät neljänneksen lopussa kantaan ja viimeinen jakso alkoi numeroista 64-63. Lopulta Ploieti pystyi tekemään eron ja tuulettamaan voittajana.

Sasu Salinin edustaman Union Olimpijan ottelu Cimberio Varesea vastaan sujui tasaisissa merkeissä. Tauolle mentiin tilanteessa 30-34 Varesen eduksi. Kolmannella neljänneksellä slovenialaiset kuroivat etumatkaa kiinni kahdella pisteellä, ja painelivat lopulta yllättävän selkeästi karkuun viimeisellä jaksolla. Se päättyi 21-11 ja koko ottelu siis 67-59. Salinille merkittiin komeat 15 pistettä ja kuusi levypalloa.