KTP hakee neljättä peräkkäistä voittoaan, kun se matkustaa perjantaina vielä voitoitta olevan Lappeenrannan Namikan vieraaksi. Kotkalaisille tuli keskiviikkoisesta Karhu-pelistä hieman jobinpostia, sillä Sefton Barrett loukkaantui ottelussa.

Lappeenrantalaiset hakevat ensimmäistä voittoaan kauden toisessa kotiottelussaan. Joukkueen ehdoton moottori on tähän mennessä ollut takamies Brandon McKnight. Mies on nakutellut koreja vajaan 17 pisteen edestä antaen samalla neljä korisyöttöä per ottelu.

– Meidän scoutin ensimmäisenä asiana luki Brandon McKnight ja se, miten hänen pelaamisestaan tehdään mahdollisimman työlästä. McKnight ottaa puolet enemmän heittoja kuin kukaan muu joukkueessa, niin siihen meidän on iskettävä ja kovaa, kertoo KTP:n valmentaja Sami Toiviainen kotkalaisten sivuilla.

KTP joutuu lähtemään otteluun ilman jalkavaivaista Sefton Barrettia. Kanadalaiskiituri satutti jalkansa Kauhajoki-pelin alkuverryttelyssä ja pelasikin tuossa ottelussa vain ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Vamman tarkempi tutkinta on vielä kesken, joten tarkempaa infoa saamme myöhemmin.

Muuten KTP on varmasti hyvässä iskussa. Keskiviikon hieno vierasvoitto Kauhajoesta antaa hyvän ja positiivisen latauksen myös perjantaina otteluun.

– Torstai-ilta meni videopalaverissa ja kevyissä harjoituksissa. Katsoimme Lappeenrannan pelaamista ja muutamaan pikkuseikkaan kiinnitämme erityishuomiota. Jos vain saamme samanlaisen puolustuspelaamisen kuin Kauhajoella, niin uskon ottelun kääntyvän meille, Toiviainen ennakoi.