Korisliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua. KTP murskasi kotonaan Karhun ja Vilpas piti pisteet kotonaan Namika Lahtea vastaan.

KTP on ollut Karhulle tänä vuonna sitkeää purtavaa, sillä Karhu on kärsinyt kauden molemmat tappionsa nimenomaan kotkalaisia vastaan. Tällä kertaa Kotkassa päädyttiin kotijoukkueen murskaavaan 110-72 (50-30)-voittoon. Chris Owens ja Sharaud Curry olivat hyvässä vireessä, kun Owens pussitti 23 pistettä ja Curry teki kolme vähemmän. Suomalaisosaston tehokkain oli Jukka Matinen 15 pisteellä ja Samuli Vanttaja tehtaili 13 pistettä. Vieraiden parhaat olivat 13 pistettä tehneet Dre Williamson, Antwine Williams ja Akeem Johnson. Aleksi Huuskonen ylsi 10 pisteeseen.

Salon Vilpas puristi tärkeän voiton kaataessaan kotikentällään Namika Lahden 69-62 (33-29). Shawn Atupem viihdytti yleisöä 17 pisteen edestä, Eero Lehtinen sai kasaan 16, Jo Harris 12 ja Marcus Relhorde 11 pistettä. Lahtelaiset onnistuivat tasaisella rintamalla, kun Dan Oppland, Storm Warren ja Eldar Skamo tekivät 16 pistettä. Robert Arnold onnistui 12 pisteen edestä. Warren oli myös levypallorohmu ottaen peräti 14 levypalloa.

Voitto oli KTP:lle kahdeksas ja nousi sillä Pyrinnön rinnalle voittojen määrässä. Torstaina luvassa on yksi Korisliigan ottelu, kun Korikobrat isännöi Korihaita.