Karhu joutui taipumaan kotiottelussaan lauantaina Bisonsille eikä pystynyt aiheuttamaan hallitsevalle mestarille sen kauden avaustappiota. Yhdeksi kompastuskiveksi nousi Karhun heikko kaukoheittoprosentti, sillä tällä kertaa se sai sisään vain kolme kolmosta.

Karhun kolmoset ovat viime pelissä uponneet huonosti. Nyt se sai sisään 18 heitosta ainoastaan kolme.

Kaukoheittojen puuttumista tuskaili myös Karhu paras pistemies Andre Williamson (17/13).

– Emme saaneet kolmosia sisään, jolloin korin alle olisi tullut lisää tilaa. Jouduin siten usein sellaiseen paikkaan, jonne en olisi halunnut. Kolmannella neljänneksellä keskittymisemme herpaantui ja menetimme otteen, Williamson puntaroi ottelun ratkaisuhetkiä Karhun sivuilla.

Ohiheittojen lisäksi Karhu menetti ottelun ratkaisseella kolmannella neljänneksellä pallon liian usein ja Bisons käytti tilanteen hyväkseen.

– Puolustus toimi pelissä ihan hyvin. Vastustajan hyvyyden ansiosta menetyksiä tuli runsaasti, eivätkä kaukoheitot uponneet, päävalmentaja Ari Tammivaara pohti ottelua.