Marraskuun kaikki kuusi otteluaan voittaneen joensuulaisen Kataja Basketin korinalusmörssäri Mike Morrison, 24, on palkittu Korisliigan marraskuun pelaajana. 205-senttinen, 108-kiloinen sentterihärkä oli joensuulaisten ylivoimainen tehoykkönen voitokkaan kuukauden aikana.

Morrison murjoi joukkueelleen marraskuussa 15,2 pistettä ottelua kohden ja kauhoi vahvoihin käsiinsä levypalloja 10,5:n keskiarvolla. Lisäksi Korisliigan torjuntaykkönen blokkasi vastustajien heittoja 2,8 per peli ja kietoi vielä 1,3 riistoa ja 1,2 syöttöä peliä kohden.

Kahden pisteen heittonsa George Masonin yliopiston kasvatti nosteli koriin mainiolla 56,1% osumatarkkuudella ja vapaaheitoistaan hän upotti 65,4%.

”Big Mike” kietoi marraskuussa myös kolme kausiennätystään: 23 pistettä Korihaiden vieraana, 13 levypalloa kotiottelussa Vilpasta vastaan sekä hurjat kuusi blokkia kotivoitossa Namika Lahdesta.

Kataja voitti kauden ensimmäisestä kuudesta ottelustaan kolme, mutta on sittemmin vertynyt Korisliigassa kahdeksan ottelun voittoputkeen. Kataja pelaa Korisliigaa seuraavan kerran itsenäisyyspäivänä kotonaan Honkaa vastaan.

Korisliigan lokakuun pelaajana palkittiin Tampereen Pyrinnön Antero Lehto.