Loimaan Bisons otti hienon voiton Eurocupissa kaadettuaan Pietarin Spartakin vieraskentällä 88-77 (43-45).

Ottelun ensimmäinen neljännes sujui tasaisissa merkeissä eikä kumpikaan saanut missään vaiheessa eroa revittyä ja johto vaihtuikin ahkeraan. Huilille mentiinkin 20-20-tilanteessa. Toisen neljänneksen alussa Spartak oli niskan päällä ja repäisi pahimmillaan seitsemän pisteen johdon. Bisons otti kuitenkin John Williamsonin, Tuukka Kotin ja Frank Robinsonin johdolla 10-0 runin ja siirtyi ottelussa johtoon. Spartak sai kuitenkin koottua rivinsä ja kotijoukkue meni tauolle kahden pisteen johdossa.

Kolmas neljännes sujui samoilla askelmerkeillä. Spartak oli koko ajan hieman niskan päällä, mutta Bisons ei päästänyt isäntiä karkuun, vaan kolmas neljännes tasattiin ja näin viimeiselle neljännekselle mentiin Spartakin kahden pisteen johdossa. Bisons tuli viimeiselle neljännekselle vahvasti ja tehokolmikon Williamson-Kotti-Robinsonin johdolla loimaalaiset menivät ottelussa johtoon eikä Spartak löytänyt enää lääkkeitä loimaalaisjoukkueen vauhdin pysäyttämiseksi. Näin Bisons kirjasi itselleen ensimmäisen vierasvoittonsa Eurocupissa. Williamson oli Bisonsin paras pistemies 24 pisteellä ja Robinson yli 17 pisteeseen. Mikko Koivisto pääsi loppupuolella vauhtiin ja nakutti 13 pistettä ja virhevaikeuksista kärsinyt Kotti 12.

Voittokaan ei välttämättä takaa Bisonsin jatkohaaveiden pysyvän hengissä ja se ratkeaa vasta illan muiden otteluiden tulosten myötä. Viimeisessä ottelussaan Bisons isännöi Panioniosia.