Loimaan Bisons voitti kotikentällään paikallisottelussa Salon Vilppaan lukemin 63-60 ja jatkaa voittamattomana Korisliigan ykkösenä. Kotijoukkue käänsi puoliaikatappion voitokseen hurjan kolmannen neljänneksen ansiosta.

Loimaalaiset olivat puoliajalla tappiolla lukemin 26-42 mutta nousivat kolmannen neljänneksen jälkeen salolaisvieraidensa kantaan voittaen jakson lukemin 21-7. Päätösneljännekselle lähdettiin tilanteesta 47-49 ja ottelun jälkeen taululla komeilivat kotijoukkueen 63-60 voittolukemat. John Williamson nakutti kotijoukkueen pisteistä yli kolmanneksen: 22 pistettä. Bisons on voittanut kaikki 16 Korisliigan otteluaan tähän mennessä.

Myös Tampereen Pyrintö nappasi voiton omassa ottelussaan Honkaa vastaan. Se lähti viimeiselle neljännekselle 72-75 tappioasemasta mutta nousi lopulta voittoon lukemin 94-90. Benjamin Raymond teki voittajajoukkueelle 23 pistettä. Pyrintö jatkaa kakkosena tasapistein Bisonsin kanssa mutta kaksi ottelua enemmän pelanneena.

Kotkassa KTP voitti Katajan kierroksen huippukamppailussa lukemin 100-84. Jukka Matinen heitti 21 pisteen arvoisesti. Lahdessa kotijoukkue Namika voitti Lapuan lukemin 97-90 tehden vierasjoukkueen aseman sarjan hännillä entistä tukalammaksi. Lapua on voittanut 18 ottelustaan vain kolme.

Uudenkaupungin Korihait nappasi tärkeän voiton Lappeenrannan Namikasta lukemin 79-67. Kauden neljännen voiton takuumies oli 26 pistettä nakuttanut ja 10 reboundia repinyt Josh Dollard. Kouvojen synkkä kausi sai jatkoa Kauhajoella Karhun vieraana. Kauden 14. tappio tuli lukemin 71-85. Ottelun korkeimman pistemäärän nosti 27 pinnaa säkittänyt Andre Williamson.