Roope Ahosen Borås sivusi perjantai-iltana Ruotsin Basketliganin perättäisten voittojen ennätystä lyömällä Södertälje Kingsin vieraissa 73–71 (30–33) ja kuittaamalla jo 18. perättäisen voittonsa. Borås hallitsee nyt Ruotsin ennätystä yhdessä Södertäljen kanssa.

Borås osoitti käsittämätöntä venymiskykyään taas ottelun loppuvaiheilla. Brandon McKnight nosti kakkosellaan ja vapaaheitoillaan Boråsin 69–67-johtoon kaksi minuuttia ennen loppua, jonka jälkeen Michael Palm ja Ahonen varmistivat voiton neljällä onnistuneella vapaaheitollaan.

Borås on voittanut kaikki pelaamaansa 18 ottelua, kun taas liigakakkonen ja perjantain ottelun isäntäjoukkue Södertälje on voittanut 19 ottelustaan 16.

Ahonen rakensi Boråsin peliä 33 minuutin ajan kärkikamppailussa. Salolaislähtöinen Susijengi-takamies pussitti seitsemän pistettä, jakoi viisi syöttöä ja riisti pallon kaksi kertaa.