Biisonien Korisliiga jatkuu keskiviikkona kotiottelulla Tapiolan Honkaa vastaan.

Hongassa tapahtui vähän aikaa sitten mielenkiintoisia muutoksia. Seura palkkasi uudeksi takamiehekseen yhdysvaltalaisen Brady Morningstarin. Hän on aloittanut Suomessa varsin vakuuttavasti, sillä viidestä pelaamastaan ottelusta kolmessa hän on tehnyt parikymmentä pistettä. Hän luo yhdessä Tuomas Iisalon ja Villematti Kopion kanssa mielenkiintoiset matchupit Biisonien Billy Keysille, Antto Nikkariselle ja Mikko Koivistolle.

Hongan korin alla häärää Jaraun Burrows. 203-senttisellä sentterillä tulee olemaan kiire, mikäli hän mielii pitää Tuukka Kotin ja John Williamsonin kurissa Biisonien kotiluolassa.

Espoolaisten paras pistemies on laituri Ronnie Clark (20,4). Hän muodostaa viimeisissä peleissä hieman vaisuhkosti esiintyneen Frank Robinsonin kanssa jännittävän taisteluparin.

– Hongalla on sarjan parhaimpiin kuuluva aloitusviisikko, mutta ei kaikista laajin penkki. Morningstarin tulon myötä Hongan peliin on tullut tasapainoa ja johtajuutta, mikä on tehnyt Hongasta selvästi paremman joukkueen, Joonas Iisalo analysoi tulevaa vastustajaa Biisoneiden sivuilla.

– Me olemme isompi ja laajempi joukkue, ja tätä tulemme käyttämään hyväksemme, hän lopetti.