Korisliigassa pelattiin lauantaina kolme ottelua ja yllätystulos saatiin Lapualta, jossa Korikobrat kukisti Kataja Basketin lukemin 91-79. Päivän muissa otteluissa Salon Vilpas kukisti Namika Lappeenrannan ja KTP-Basket haki Tapiolan Hongasta vierasvoiton.

Lapualla Korikobrat otti otteen haltuunsa heti alusta saakka ja johti kolmen neljänneksen jälkeen jo peräti 21 pisteellä, eikä Katajan kiri lopulta riittänyt edes kovin lähelle. Korikobrien tehomies oli 30 pistettä nakuttanut Kyle Fogg, joka sai hyvää taustatukea 20 pistettä pussittaneilta Cedric Latimerilta ja Lawrence Kinnardilta.

Vilppaan ja Namika Lappeenrannan ottelussa pääosaan nousi kotijoukkueen puolustus, josta loppunumerot 84-66 kertovat karua kieltään. Vieraiden Brandon McKnight oli 21 pisteellään tästä huolimatta kentän korikuningas, mutta kotijoukkueelta löytyi ratkaisijoita laajalta rintamalta neljän pelaajan upotettua yli kymmenen pistettä.

Illan myöhemmässä ottelussa KTP-Basket karkasi Hongalta toisella neljänneksellä ja eteni selvään voittoon. Chris Owens (20) ja Ryan Ayers (19) häärivät kotkalaisten tehomiehinä.

Sarjataulukossa KTP nousi voittonsa myötä Katajan ohi ja peräpäässä Korikobrien voitto tiivisti tilannetta entisestään.