Voitosta voittoon Ruotsin Basketliganissa edennyt Roope Ahosen Borås Basket oli tiukilla perjantaina, mutta pesi kasvonsa penkin alle menneen avauspuoliskon jälkeen ja latoi Nässjön koriin 58 pistettä toisella puoliajalla karauttaen 87-79 (29-39)-voittoon. Ahonen pussitti 12 pistettä ja repi viisi pallonriistoa joukkueensa 21. perättäisvoitossa.

Basketliganin toiseksi viimeisellä sijalla sinnittelevä Nässjö piti Boråsia pilkkanaan puolustuksellaan fanaattisen kotiyleisönsä edessä, kunnes Borås alkoi kolmannesta jaksosta alkaen löytää rytmiään.

Pelin jälkipuoliskolla Nässjölle ei jäänyt sanansijaa, kun Borås tykitti kolmannella jaksolla 28 ja neljännellä jaksolla 30 pistettä viimeistellen lopulta kahdeksan pisteen voiton. Boråsille voitto oli peräti 21. perättäinen.

Koko toisen puoliajan pelissä pysynyt Roope Ahonen merkkautti joukkueelleen 12 pistettä, viisi riistoa ja kolme syöttöä. Ahosen

EuroChallenge-vierasmatkaltaan Jekaterinburgista palannut Ville Tuomisen Bakken Bears kaatui toisen perättäisen kerran Tanskan Basketligaenissa.

Bears taisteli tasaväkisesti vieraskentällä Naestvedia vastaan, mutta matkaväsynyt vierasjoukkue sai aikaiseksi päätösjaksolla vain viisi pistettä ja hävisi lukemin 61-70 (34–35). Bears on voittanut 13 ottelustaan kymmenen ja jatkaa Basketligaenin kolmossijalla.