Vilpas otti tärkeän voiton keskiviikkona Korihaista. Salolaisten päävalmentaja Mikko Tupamäki ei kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen omiensa esitykseen voitosta huolimatta. Korihaiden valmennuksesta vastaava Petri Helminen ei myöskään silitellyt omiensa tukkaa pelin jälkeen.

Vilpas oli läpi ottelun vastustajaansa edellä, mutta Korihait pääsi lopussa uhittelemaan, mutta Vilpas pystyi kotisalissaan pitämään etumatkan loppuun saakka.

– Pisteisiin täytyy olla aina tyytyväinen, mutta muuten olimme etenkin puolustuspäässä huonoja. Kävin puoliajalla todella kuumana. Ongelmamme on, että kun vastustaja saa päälle pisteputken, katselemme kengänkärkiä, tulostaulua ja milloin mitäkin, parempaan kommunikointiin haaveileva Tupamäki kommentoi seuran tiedotteessa.

Helminen tuskastui etenkin joukkueensa huolimattomaan puolustustyöskentelyyn.

– Puolustaminen oli luokatonta ensimmäisellä puoliajalla (-13). Annettiin Vesa-Pekka Laineen heitellä vapaita kolmosia eikä lähestytty yhtään. Ratkaisuhetkillä osa pelaajista unohti neljään kertaan, mitä puolustusta meidän piti pelata, Helminen manasi.