Kaikki hyvä loppuu joskus – niin myös Roope Ahosen Borås Basketin ennätyksellinen voittoputki Ruotsin Basketliganissa.

Liigakolmonen Sundsvall onnistui hermopelissään ja vei ottelussaan Boråsia vastaan viimeiset kuusi minuuttia pistein 10-1 ansaiten 76–72 (40–46)-voiton ja pistäen Boråsin 22 ottelun voittoputkelle pisteen.

Tilanteessa 66–71 Boråsin hyökkäyspeli jumittui täysin, ja Sundsvall kiipesi väkisin liigakärjen rinnalle ja ohi.

Sundsvall kaappasi johdon runsaat kolme minuuttia ennen loppua Tom Lidénin kakkosella sekä varmisteli voittonsa onnistuneilla vapaaheitoilla ja vieraille aiheuttamillaan pallonmenetyksillä.

Roope Ahonen viimeisteli 34 minuutissa vieraille yhdeksän pistettä, kuusi levypalloa ja kolme syöttöä.

Tappiosta huolimatta Borås jatkaa Basketliganin ylivoimaisessa kärjessä 22 voitollaan 23 ottelusta