Lauantaina kahdessa Korisliigan ottelussa voittoihin ylsivät Lappeenrannan Namika ja Kauhajoen Karhu.

Namikoiden kohtaamisen vei nimiinsä Lappeenranta, joka haki maukkaan 88-80 (71-71, 35-35) jatkoaikavoiton kaimaseuraltaan Lahdesta. Peli oli alusta lähtien erittäin tasainen eikä kumpikaan saanut missään vaiheessa ottelua revittyä toiseen yli 10 pisteen eroa. Lappeenranta oli vahvasti kiinni voitossa jo varsinaisen peliajan aikana, kun se johti viimeisellä minuutilla ottelua jo viidellä pisteellä. Robert Arnold onnistui kuitenkin kolmen pisteen heitossa ja sen jälkeen Storm Warren blokkasi Brandon McKnightin heiton ja teki toisessa päässä tasoituksen. Näin ottelu eteni jatkoajalle. Jatkoajalla Lappeenranta oli täyttä rautaa ja erityisesti Todd Brown ja Greg Logins olivat vireessä loppuhetkillä. Lappeenrannan Greg Logins oli ottelun ykköshahmo 30 pisteellään ja hän sukitti muun muassa viisi kolmosta. Yli 43 minuuttia pelannut Todd Brown sai kasaan 20 pistettä ja McKnight 18. Kotijoukkueen ykköshahmo 22 pisteellä oli Warren ja yli 10 pisteen saivat myös Dan Oppland (17), Arnold (16), Eldar Skamo (10) ja Roope Suonio (10). Warren ja Oppland ylsivät myös tupla-tuplaan.

Karhu ratkaisi ottelun Vilpasta vastaan viimeisellä neljänneksellä jonka se voitti 23-9. Ottelun se vei lopulta nimiinsä 77-65 (33-31). Vilpas joutui pelaamaan seitsemän pelaajan rotaatiolla ja se kostautui lopussa. Viimeiselle neljännekselle lähdettiin Vilppaan parin pisteen etumatkalta, mutta Karhu aloitti jakson 12-2 runilla ja karkasi sitä myöten voittoon. Kotijoukkueen paras oli 22 pistettä ja 16 levypalloa tilastoinut Dre Williamson. Antwine Williams kasasi 14 pistettä ja Bojan Sarcevic 11. Vilppaan paras oli 29 pinnaa kerännyt Marcus Relphorde, Jo Harris pelasi 15 pisteen iltapuhteen ja Shawn Atupem 12.