Petteri Koposen BC Himki kohtasi Venäjän cupin puolivälierien avausottelussa Venäjän Superliigan kärkijoukkue Avtodor Saratovin ja onnistui kampeamaan isännistä 74-67 (50-41)-voiton.

Petteri Koponen oli joukkueensa kolmanneksi tuotteliain 10 pisteellä. Marko Popovic upotti 21 pistettä ja Kresimir Loncar keräsi 14 pistettä ja viisi levypalloa.

Himki jatkaa pelejään keskiviikkona Eurocupissa Maccabi Haifaa vastaan.

Joonas Cavénin CB Prat Joventut jatkoi mittelöitään Espanjan Adecco Platan kärkipäässä Saski Baloian vieraana.

Emmanuel Okoyen (23/12) johtama Saski Baloia vei kuitenkin pelin kolmannen jakson selkeästi 22–11 pedaten 85–76 (36–37)-voittonsa. Cavén keräsi CB Pratille 25 minuutissa 10 pistettä, viisi levypalloa, kaksi blokkia ja riiston.

CB Prat, Caceres ja Ávila jakavat Adecco Platan kolmossijan kymmenellä voitolla ja seitsemällä tappiolla.