Kauhajoen Karhun päävalmentaja Ari Tammivaara, 47, sai 300 runkosarjapelin saldon täyteen Korisliigassa, kun Kauhajoen Karhu kohtasi lauantaina Namika Lahden. Tammivaaralla on meneillään kahdeksas kausi kotimaan pääsarjassa.

Tammivaara on piiskannut joukkueensa voittoon 179 kertaa 300 ottelusta voittosuhteen ollessa hyvä 59,7%. Lisäksi Tammivaara on komentanut joukkojaan 38 kertaa pudotuspeleissä ja hakenut niistä 13 voittoa. Kauhajoen Karhun lisäksi Tammivaara on valmentanut Namika Lahtea.

Tammivaara nimettiin Korisliigan vuoden valmentajaksi 1996. Lisäksi hän valmensi Lahden NMKY:n Suomen cupin voittoon 1994.

Vuosina 2001–03 Tammivaara toimi Suomen miesten maajoukkueen päävalmentaja. Maajoukkue voitti pelaamastaan 30 ottelusta 14. Lisäksi Tammivaara on valmentanut vuosien varrella useita nuorten maajoukkueita.

Ulkomailla Tammivaara on luotsannut Freiburgia (Saksan Bundesliiga) ja Mitteldeutscheria (Saksan Kakkosbundesliiga).