Korikobrat päättää kautensa kohtaamalla vieraskentällä Kouvot. Kummallakaan joukkueella ei ole enää ottelussa panosta, joten Kobrat lähtee otteluun paineitta ja hyvillä mielin.

Kouvojen ja Kobrien kausi on ollut pitkälti samansuuntainen, kun molempien sarja alkoi mollivoittoisesti. Pelaajamuutosten jälkeen molemmat joukkueet kuitenkin pelasivat hienon kevätkauden ja Kouvot vielä hieman paremmin, joka riitti Kouvoille pudotuspelipaikkaan. Kobrien pelit sen sijaan loppuvat runkosarjaan ja 10 sijaan.

Korikobrien joukkue on terveenä Cedric Latimeria lukuun ottamatta. Tuomas Viertolan hammaskalustokin on saatu väliaikaisesti kuntoon ja myös Tuomas on pelikykyinen. Joukkueella on todella hyvä henki ja viimeiseen otteluun lähdetään vielä voitto mielessä. Viikonloppuna sitten tämä joukkue hajoaa pelaajien suunnistaessa kotikonnuilleen.

– Viimeinen ottelu edessä ja vaikka peli onkin meille merkityksetön, niin meillä on sellaisia pelaajia, jotka varmasti lähtevät voittamaan jokaista ottelua. Kouvot on ollut meille paha vastus ja etenkin kotikentällään erittäin vaikeasti voitettavissa, mutta jokainen kori on ansaittava ja pelaajat saavat pitää kentällä hauskaa ilman paineita, valmentaja Derrick Crayton toteaa Korikobrien sivuilla.