Sasu Salinin Union Olimpija Ljubljana oli pahasti altavastaajana Slovenian liigan finaalien kolmannessa osaottelussa myöhään tiistai-iltana. Hallitseva mestari Krka löylytti Olimpijaa kotikentällään Novo Mestossa 82–58 (43–30) ja nousi voiton päähän mestaruudesta.

Erinomaisesti puolustanut Krka kasvatti johtonsa ensimmäisen kerran 20 pisteeseen kolmannella jaksolla, jonka jälkeen kotijoukkue otti vauhdin pois pelistä ja keskittyi Olimpijan kirien ehkäisemiseen.

Olimpija onnistui pelitilanneheitoissaan vain 34% tarkkuudella ja hävisi levypallot lukemin 42-30.

Sasu Salin kirjautti vieraiden korkeimman minuuttimäärän, 31. Salin upotti viisi pistettä, nappasi kuusi levypalloa, riisti pallon kolme kertaa ja antoi yhden syötön. Krkan Edo Muric (18/4/3 riistoa) oli kentän paras.

Krka johtaa finaalisarjaa voitoin 2-1. Mestaruus on katkolla Krkalle Ljubljanassa torstaina.