Suomen MM-vastus Dominikaaninen tasavalta on aloittanut Väli-Amerikan ja Karibian maiden mestaruusturnauksen, Centrobasketin, vahvasti. Kolmen ottelun jälkeen joukkue jatkaa puhtaalla pelillä.

Avausottelussa Dominikaaninen tasavalta pyöritteli Costa Ricaa ja seuraavassa ottelussa Panama sai tuta joukkueen kovuuden. Jamaika pisti sen kolmannessa pelissä tiukoille, mutta Dominikaaninen tasavalta jatkaa edelleen puhtaalla pelillä.

Panaman se voitti selvästi 71-56. Ottelun alku oli varsin kaksijakoinen, sillä Dominikaaninen tasavalta näytti jo ratkaisseen voiton avausneljänneksellä vieden sen 25-4, mutta Panama kuittasi toisen nimiinsä 31-6. Toisella puoliajalla Dominikaaninen tasavalta oli kuitenkin vahvempi. Joukkueen parhaat pistemiehet Panama-ottelussa olivat James Maye (16), Elpidio Fortuna (15), Eloy Vargas (14) sekä Edward Santana (12). Ottelun huippuhetket ovat nähtävissä täältä.

Alkulohkon kolmannessa ottelussa Dominikaaninen tasavalta joutui jo paljon tiukemmalle kohdattuaan Jamaikan. Se kuitenkin puristi 73-68-voiton. Paras pistemies oli tällä kertaa Eloy Vargas 23 pisteellä ja kannassa olivat Victor Liz 19 pisteellä ja Edward Santana 17 pisteellä. Ottelun huippuhetket ovat nähtävissä täältä.

Dominikaaninen tasavalta kohtaa alkulohkon päätösottelussaan niin ikään puhtaalla pelillä jyränneen Kuuban.