Susijengi pelasi viikonlopun aikana kaksi harjoitusottelua, mutta myös muut Suomen vastustajat olivat tulessa.

Uusi-Seelanti jatkoi Kiinan kiertuettaan, kun se kaatoi viikonloppuna sekä Kamerunin että Norsunluurannikon. ”Tall Blacks” joutui tiukoille Kamerunin kanssa voittaen lopulta 85-83. Kirk Penney hääri tehomiehenä peräti 25 pisteellä ja Tom Abercrombie kasasi 15 ja Corey Webster 13. Toisessa ottelussaan Uusi-Seelanti murskasi Norsunluurannikon 97-63. Penney oli jälleen pitelemätön 27 pisteellä ja Webster sai kasaan tällä kertaa 20. BJ Anthony saalisti 14 pistettä ja Abercrombie 12.

Ukraina sen sijaan kohtasi samat joukkueet kuin Suomi ja koki tappiot sekä Australialle että Liettualle. Liettuan puolustus piti Ukrainan pihdeissään voittamalla 70-54. Pooh Jeter sekä Serhii Gladir pussittivat Ukrainalle 11 pistettä. Australia voitti niin ikään Ukraina, kun se kaatoi viime EM-kisojen yllättäjän 75-60. Viacheslav Kravtsov ylsi 11 pisteeseen ja Ihor Zaitsev upotti 9.

Turkki pelasi yhden ottelun, kun se Turkki taipui Kanadalle 66-72 Ogus Savasin ollessa Turkin paras pistemies 14 pisteellä ja Ömer Asik kasasi 12 pistettä.