USA on suursuosikki maailmanmestariksi, mutta joukkueen päävalmentaja Mike Krzyzewski tietää kokeneena kettuna, että yhtään ottelua MM-tasolla ei auta pelailla puolivaloilla. Krzyzewski vakuuttaa joukkueensa valmistautuneen hyvin heti lauantain avauskamppailuun Suomea vastaan.

Vastustaja on scoutattu huolellisesti USA:n leirissä.

– Pelaamme erittäin kovaa Suomea vastaan, sillä tiedämme että he tulevat pelaamaan meitä vastaan erittäin kovaa, Krzyzewski ennakoi USA Basketball -sivustolla.

Krzyzewskilta tulee myös vilpitön tunnustus Susijengin suuntaan.

– Suomi on erittäin hyvin valmennettu joukkue. He luottavat paljon kolmosiin ja pelaavat erittäin, erittäin kovaa sekä tuntuvat olevan hyvin yhteen hitsautunut joukkue.

– [Petteri] Koponen on erinomainen, hän on iso pelaaja joka pystyy tekemään pisteitä ja syöttelemään ja on lisäksi yksi parhaista puolustajista turnauksessa – hän on joukkueen avainpelaaja. Hän antaa koko joukkueelle vielä lisää itseluottamusta pelatessaan itse korkealla itseluottamuksella, Krzyzewski painottaa.