Susijengi otti jatkoonpääsyn kannalta elintärkeän voiton Ukrainasta lukemin 81-76. Suomen heittopeli oli eiliseen USA-otteluun nähden huomattavasti parempaa ja joukkueen pelirohkeus oli täysin toisella tasolla.

Suomi sai otteluun räjähtävän alun ja karkasi nopeasti kahdeksan pisteen johtoon Shawn Huffin kolmen peräkkäisen kolmosen ansioista. Huff teki ensimmäisen neljänneksen aikana peräti 11 pistettä ja oli Susijengin parhaita pelaajia läpi ottelun. Ukraina sai kuitenkin nopeasti pelinjuonesta kiinni ja peli tasottui. Puoliajalle siirryttiin Ukrainan kahden pisteen johdossa 35-37.

Tauon jälkeen Suomi tuli parketille energisellä asenteella ja Ukraina putosi kyydistä. Viimeiselle neljännekselle Susijengi pääsi viiden pisteen johdossa. Suomi teki upeita koreja hienojen syöttöketjujen jälkeen. Etenkin Sasu Salinin esitys oli loistava eiliseen verrattaessa. Ottelun lopputulos 81-76 oli lopulta ansaittu tasaisen pelin päätteeksi. Susijengin parhaat pistemiehet olivat Shawn Huff 23 pisteellään ja Petteri Koponen14 pisteellään.