Tampereen Pyrintö teki sopimuksen David Jacksonin kanssa, joka tulee pääsääntöisesti pelaamaan ensi kaudella joukkueen kakkosjoukkueessa sekä Baltian liigassa. Päävalmentaja Pieti Poikolan mukaan Jacksonissa on aineksia kovaksi pelimieheksi.

Jackson on ollut viimeisen vuoden pelaamatta ja hakee nyt pelituntumaa ja kokemusta Pyrinnön riveistä. Poikolan mukaan kyseessä on hieman arvaamaton kortti, mutta samanaikaisesti hänessä on mahdollisuudet kovaksi pelimieheksi.

– David Jackson on todellinen profiilipelaaja divariin, jonka saamisen divarivahvistukseksi mahdollisti hänen pelaamattomuutensa viime kaudella. Agentti halusi miehen hyvin harjoittelevaan ja hyvämaineiseen organisaatioon, jotta mies pääsisi takaisin huipputason koripalloon. Mies pelaa divarin ohella Baltian liigaa ja ilman tuota kuvioita emme häntä tänne olisi saanutkaan, Poikola kuvailee sopimuksen taustoja Pyrinnön sivuilla.

-Jackson on erittäin monipuolinen pelaaja, joka hyvänä urheilullisena ja pitkänä kaukoheittäjänä tulee auttamaan paljon myös Baltian liigassa. Toki vuoden pelaamattomuuteen liittyy aina omat epävarmuutensa, mutta tuttu agentti ja kesän pelit Pittsburghin kaupunkisarjassa vähentävät riskiä. Sanoisin, että kyseessä on low risk – high reward -tyyppinen ratkaisu, mikä kai tässä touhussa on aina tavoiteltavaa, Poikola jatkaa.