Lauantaina on vuorossa ensimmäinen kotiottelu Kobra-Areenalla, kun Lapualle saapuu satamakaupungin ylpeys KTP Kotkasta.

Kobrat nappasi avauskierrokselta voiton jatkoajalle venyneessä ottelussa Namika Lahtea vastaan lukemin 86-93. Paul Carter (22/18) murjoi huimat lukemat kuten myös Stephen Lumpkins (23/13). Kaksinumeroisille pisteille ylsivät myös Juho Nenonen (18/4/4syöttöä) sekä Jussi Turja (10/0).

– Saimme hyvän alun sarjaan, mutta pelimme ei ollut suinkaan vielä valmista. Teimme paljon pieniä virheitä, jotka pitää saada pois. Jännitys näkyi pelaajien otteissa ja missasimme myös useita vapaita lay uppeja. Kokonaisuutena saimme kuitenkin toteutettua omaa pelisuunnitelmaamme ja luonnollisesti ottelusta tulleet kaksi pistettä olivat ne tärkeimmät.

– Seuraavan ottelun KTP on yksi Korisliigan kestomenestyjistä ja osallistuu Korisliigan ohella myös EuroChallengeen, joten kova ryhmä on tulossa vastaan. Vielä on vaikea tarkemmin arvioida joukkueiden voimasuhteita, koska kaikki on vielä niin alussa, mietti joukkueen valmentaja Nenad Stefanovic Kobrien sivuilla.