Mikko Koivisto debytoi perjantai-iltana Saksan Bundesliigassa ja Sasu Salinin Olimpija sai lentävän lähdön kauteen.

Koivisto pelasi ensimmäisen sarjapelinsä Gordon Herbertin valmentamassa Fraport Skylinersissa ja se päättyi niukkaan tappioon. Skyliners nousi varsinaisen peliajan lopulla sillasta ja vei ottelun jatkoajalle, mutta lopulta Phoenix Hagen vei ottelun nimiinsä 105-104 viimeisen sekunnin vapaaheitolla. Koivisto aloitti ottelun vahvasti heittämällä kolme kolmosta nopeassa tahdissa sisään, mutta ottelun loppupuolella heitot kolahtivat rautoihin ja näin hänen pistesaldokseen jäi 10.

Salinin Union Olimpija sai lentävän lähdön kauteen, kun se kaatoi Adrianmeren, ABA-liigan, hallitsevan mestari Cibonan vieraskentällä 85-80. Salin urakoi joukkueelleen 25 minuuttia ja teki siinä ajassa viisi pistettä ja otti kolme levypalloa.