KTP haki vieraspisteet Lapualta, kun se kaatoi Kobrat 87-83. Molempien joukkueiden päävalmentajat kaipasivat omiltaan parempaa.

Kokonaisuutena ottelu jäi tasoltaan heikoksi, jossa virheiden määrä kohosi suuremmaksi kuin onnistumisten.

– Aloitimme ottelun hyvin ja kun vastustaja pelasi alussa hyvin hermostuneesti, karkasimme 11 pinnan johtoon. Se kuitenkin hieman lamaannutti ja Kobrat pääsivät rytmiin mukaan ja veivät lopulta ensimmäisen puoliajan. Kolmannen jakson aloitimme hyvin ja lopussa meillä oli tarpeeksi yksilötaitoa ratkaisemaan ottelu, tuumi KTP:n valmentaja Anton Mirolybov Kobrien sivujen mukaan.

Kobrien päävalmentaja Nenad Stefanovic kaipasi kentälle johtajaa.

– Me emme olleet valmiita ottelun alussa ja teimme kaiken hankalaksi itsellemme. On vaikea sanoa mistä se johtui. Oliko syynä se, että meillä ei oikein ollut johtavaa pelaajaa. Paul teki kovasti töitä, mutta välillä homma meni puskemiseksi. Kotka oli lopussa parempi ja kärsimme erittäin katkeran tappion, Stefanovic harmitteli.