KTP-Basket vahvisti joukkuettaan EuroChallengea silmällä pitäen, kun se hankki Cory Johnsonin joukkueeseensa. Korisliigassa peluria ei kuitenkaan nähtäne.

Johnsonin hankinnan taustalla on joukkueen loukkaantumistilanne ja varsinkin Jukka Matisen pitkä toipuminen.

– Tuli sellainen tarjous ja mahdollisuus että päästiin edes harkitsemaan asiaa. Valmentajathan eivät laita hanttiin, että saavat yhden pelaajan lisää korvaamaan Matista. Pesti on 7,5 viikon mittainen ja Johnson tulee pelaamaan vain europelit, KTP-Basketin puheenjohtaja Jyrki Lindström valaisee KTP:n sivuilla.

KTP:n nykyinen amerikkalaiskolmikko Brandon Jefferson (21,8/3,6s) – LaMonte Ulmer (18,8/10,4) – Kenny Simms (17,4/7,4) on aloittanut kautensa vahvasti ja Lindström painottaakin, ettei Johnson missään nimessä uhkaa heidän asemaansa.

– Johnson ei tule pelaamaan Korisliigaa, ellei tule loukkaantumisia. Pelaamme 16.joulukuuta EuroChallengen runkosarjan viimeisen ottelun Belgiassa ja Johnsonin sopimus päättyy seuraavana päivänä. Katsotaan sitten ollaanko jatkossa ja mikä on Matisen kuntoutumisennuste, Lindström kertoo.