Viikonloppuna kaikki Euroopassa pelaavat koripalloilijat olivat tulessa omissa sarjoissaan. Suomalaispelurit esiintyivät Petteri Koposen johdolla edukseen.

Koposen BC Himki jatkoi voittokulkuaan VTB-liigassa nujertamassa sinnikkään VEF Riian kotonaan Moskovassa 96–87 (45–47). Vaihdosta peliin tullut Petteri Koponen pelasi muhkeat 29 minuuttia, pussitti 11 pistettä, sieppasi viisi levypalloa, jakoi viisi syöttöä ja riisti pallon kerran.

Adrianmeren liigassa Sasu Salinin Union Olimpija Ljubljana nujersi Partizan Belgradin murskapistein 87–58 (45–33). Salin kuului Olimpijan parhaimmistoon, kun hän upotti 24 minuutissa 10 pistettä, haki neljä levypalloa, jakoi kolme syöttöä ja riisti kerran.

Tanskan liigakauden kahdella niukalla voitolla aloittanut, Ville Tuomisen komentama Bakken Bears haki kolmannen voittonsa selkeämmällä marginaalilla kukistamalla Horsensin 93-77 (36–38).

Gerald Lee junior oli CSU Asesoft Ploiestin ulkomaalaispelaajista lepovuorossa viikonloppuna, kun Ploiesti jatkoi voittojaan nujertamalla Sibiun 91–71 (42–36).

Ludwigsburgin Shawn Huff ja Frankfurtin Mikko Koivisto urakoivat kumpikin 20 minuutin saldon Saksan Bundesliigan viikonloppukierroksella.

Huff keräsi joukkueelleen kuusi pistettä ja kahdeksan levypalloa 85-99 (34-37)-päättyneeseen tappioon Ulmin vieraana. Koivisto puolestaan upotti yhdeksän pistettä Frankfurtin 62-71 (24-29)-tappiossa Bremerhavenia vastaan.