Sarjakärjessä porskuttava KTP-Basket saa torstaina paimennettavakseen loimaalaisen biisonilauman. Menestymään tottunut Bisons on neljän pelin jälkeen sarjataulukossa viimeistä edellisenä, voitettuaan neljästä ottelustaan puolet. Kentille viime ottelussa palannut Michael Pounds jättää sarjataulukon omaan arvoonsa.

KTP ja Bisons löytyvät sarjataulukon eri päistä, mutta tässä vaiheessa kautta taulukkoa on turha tuijottaa, varsinkin kun KTP on pelannut kolme ottelua Bisonsia enemmän. Samoilla linjoilla on myös KTP-kippari Michael Pounds.

– Kaksi mestaruutta kolmelta viime kaudelta, joten ihan turha katsella sarjataulukkoa. Bisons on joukkue, joka taistelee varmasti taas mestaruudesta. Tosi iso haaste, kuvailee Pounds KTP:n sivuilla.

Pounds itse palasi perjantaina parketille yli 8 kuukauden tauon jälkeen ja into on korkealla.

– Peli jännitti enemmän kuin mikään peli pitkään aikaan, mutta samalla se oli helpotus. Pitkä ja raskas tie on käyty, eikä se ole vielä loppunut, mutta onneksi nyt saa pelata, ”Homppa” iloitsee.

Loimaalaiset ovat saaneet huilata jopa ruhtinaallisen viikon, mutta nyt sillä on edessä iso urakka. Ensin kolmen pelin vieraskiertue neljässä päivässä (to KTP, pe Kataja, su Seagulls), jonka perään tiistaina ja torstaina kotiottelut Tallinnan Kalevia ja taas Seagullsia vastaan. Gibson joutuu harkitsemaan peluuttamistaan tarkkaan, mutta Pounds ei usko otteluruuhkan näkyvän vastustajissa.

– Bisons painaa leveällä materiaalilla, uskon että jätkät jaksavat vetää pelit läpi. Tuskin otteluruuhkaa huomenna huomaa, Pounds arvelee.