Kevin Parrom ei jatka Pyrinnön paidassa. Arizonan yliopiston kasvatti ehti esiintyä Korisliigassa kuudessa ottelussa kirjauttaen tilastoikseen 9,3 pistettä ja 6,0 levypalloa per ottelu.

Päävalmentaja Pieti Poikola on luonnollisesti pettynyt, ettei Parrom vastannut odotuksia.

– Tiesimme jo Kevinin kanssa sopimusta tehdessä riskit, jotka nyt kaikki realisoituivat. Hänellä ei ollut tätä ennen ammattilaiskokemusta paitsi D-liigasta, jossa ei lainkaan harjoitella. Arizonassa hänen roolinsa oli täysin erilainen kuten D-liigassa ja meillä, mutta oletin noiden kokemusten perusteella hänen mukautuvan hänelle kaavailtuun rooliinsa. Näin ei kuitenkaan käynyt ja minun on vain nostettava käteni pystyyn virheen merkiksi. Meillä ei ole mahdollisuutta alkaa opettamaan hänelle harjoittelua ja ammattilaiskoripalloelämää nyt käytettyä aikaa enempää. Kyseessä on äärettömän miellyttävä nuori mies. Toivottavasti tästä kokemuksesta jää jotain taskuun ja hän pääsee jossain muualla ammattilaisuransa alkuun, Poikola toteaa Pyrinnön sivuilla.

Aiemmin Pyrinnön jätti Asenso Ampim, joka siirtyi Etelä-Koreaan pelaamaan, joten nyt Pyrinnöllä ja kaksi peluria kiikarissa.

– Yritämme nyt todellakin löytää pelaajan, jolla olisi jotain näyttöjä tutuilta ammattilaiskentiltä. Pelaajamarkkinat ovat olleet poikkeuksellisen haastavat, eikä sellaista budjettiin sopivaa pelaajaa vielä ole tullut vastaan, vaikka pelaajia on katsastettuna lukematon määrä. Mutta ei auta kuin jatkaa etsimistä, Poikola pohtii.