Susijengin kuopus Sasu Salin on ottanut Petteri Koposen haasteen vastaan ja aikoo kasvattaa Movemberin kunniaksi viikset. Tosin lähinnä vain omaksi ilokseen.

Koponen naureskeli aiemmin, että Salinin karvattomuus on maajoukkuepiireissä läppä. Salin ei kuitenkaan hätkähdä vaan aikoo kasvattaa omat haituvat Movemberin kunniaksi.

– Kyllä ne kasvamassa ovat, mutta en uskalla sanoa siitä vielä kellekään, kun ei ole yhtään haituvaa vielä tullut, Salin naureskelee.

Hän ei ole kuitenkaan perustanut omaa Movember-profiilia, mutta on hengessä mukana.

– Olen mukana, mutten ole keräämässä rahaa eikä minulla omaa sivua ole, koska se voisi olla naurettava. Porukka nauraisi minut pihalle sieltä, heittää Salin.

Koponen on haastanut korisväen mukaan ja muun muassa Mikko Koivisto mietti lähtemistä. Salin kannustaa maajoukkuekaveriaan.

– Koivistolle vain terveisiä, että mukaan vain!

Jos viiksien kasvatus ei ota Salinilta onnistuakseen, niin pelikentillä kulkee. Salin on nakutellut tasaiseen tahtiin yli 10 pisteen lukemia ja tiistaina Eurocupin pelissä pisteitä kertyi 21 ja hatuiksi tuli vielä 10 levypalloa.

– Omalta kohdalta meni hyvin. Viimeisissä peleissä on tuntunut hyvältä ja oma fiilis on hyvä. Se pitää saada myös muuhun joukkueeseen. Pitää vain jatkaa omalla tasolla. Pitää yrittää pelata niin hyvin kuin pystyy.

Olimpija nappasi Eurocupin kolmannen voittonsa kaadettuaan Zenitin. Olimpijalla oli peli pitkään hallussa, mutta viimeisellä neljänneksellä vastustaja nousi iholle. Salinin johdolla Olimpija kuittasi kuitenkin tärkeän voiton.

– Oli vähän samankaltainen ottelu kuin viime ottelu Adrianmeren liigassa. Onneksi nyt saimme otettua voiton. Helpolla se ei kuitenkaan ei tullut.

Salttu Forsström