Tampereen Pyrintö oli aivan loppuun saakka kiinni voitossa Baltian liigan tiistaisessa vierasottelussa latvialaista Jūrmala/Fenikssia vastaan, mutta joutui taipumaan niukkaan tappioon lukemin 69-70.

Ottelu eteni kauttaaltaan erittäin tasaisena, eikä ero koko ottelun aikana ollut missään vaiheessa kuutta pistettä enempää. Viimeisellä neljänneksellä Pyrinnöllä oli pitkää hienoinen ote, mutta kotijoukkue pysyi sitkeästi tuntumassa.

Ottelu huipentui loppusekunneille, kun ensin Marius Laksa upotti kahden pisteen heiton kahdeksan sekuntia ennen loppusummeria ja nosti jūrmalalaiset pisteen johtoon. Damon Williamsin heitto viime sekunnilla ei tietään koriin löytänyt ja näin kotijoukkueen voitto sinetöityi.

Pyrinnön Will Harris oli 20 pisteellään kentän paras pistemies. Levypallokuningas oli Jurmalan Ervins Jonts 11 merkinnällään ennen kymmenen levypalloa raapinutta Williamsia.

Pyrinnöllä on nyt seitsemästä pelatusta ottelusta kaksi voittoa tililleen. Jūrmalalle voitto oli puolestaan ensimmäinen Baltian liigassa.