Pyrintö palasi voittojen tielle kaatamalla Baltian liigan ottelussa latvialaisen Baronsin lukemin 97-80 (49-51). Pyrinnön voiton takuumiehenä toimi Tyrone Kent (30/9/3).

Kaksi ensimmäistä jaksoa (25-24, 26-25) nimiinsä vienyt kotijoukkue piti Pyrintöä pihdeissään vielä ottelun puoliajalle siirryttäessä (51-49). Pyrintö kuitenkin löysi peli-ilmeensä kolmannella jaksolla ja sai parantuneen puolustuksen avulla onnistumisia kentän toisessa päässä. Pyrintö vei kolmannen kymmenminuuttisen ensimmäisen kuusiminuuttisen 11-2 ja nappasi 53-60 johdon. Jakson päättyessä Pyrinnölle 24-17 oli vierasjoukkueen johto kolmen jakson jälkeen 73-68.

Viimeisellä jaksolla Pyrintö onnistui pitämään isännät etäällä ja ero pysyi yli kymmenen pisteen. Pyrintö vei jakson lopulta 24-12 ja haki tärkeän vierasvoiton Latviasta.

– Tämä oli todella vaikea peli meille. Eilinen ottelu painoi jaloissa ja ensimmäisellä puoliajalla emme saaneet mitään kontrollia palloon. Muutimme hieman puolustamistamme tauolla ja saimme myös ajatusta paremmin tekemiseemme mukaan. Kaiken kaikkiaan toisen puoliajan tekeminen oli väsymys huomioiden laadukasta ja hyvähenkistä. Hyökkääminen oli koko ajan helppoa ja saimme laadukkaita heittoja tasaisesti. Kun saimme vastustajan koritehtailun pysähtymään, voitto tuli loppujen lopuksi helpolla, Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola kertasi ottelua Pyrinnön sivuilla.