Boston Celtics, Memphis Grizzlies ja New Orleans Pelicans tekivät kauppaa pelaajilla ja varausvuoroilla.

Boston kauppasi jo aiemmin Rajon Rondon Dallasiin ja nyt laukkunsa saa pakata Jeff Green, joka siirtyy Memphisin riveihin. Green oli Bostonin paras pistemies 17,6 pisteen keskiarvolla. Vaihtokaupassa Boston saa kokeneen Tayshaun Princen sekä ensimmäisen kierroksen varauksen. Samalla Quincy Pondexter matkaa Memphisistä New Orleansiin. New Orleansista Bostoniin siirtyy Austin Rivers ja New Orleansista Memphisiin lähtee Russ Smith. Memphis lähettää myös ensimmäisen kierroksen varauksensa Bostoniin ja toisen kierroksen New Orleansiin.

Aiemmin Celtics kauppasi Brandan Wrightin Phoenix Sunsiin ensimmäisen kierroksen varausta vastaan. Seura on luomassa uutta nahkaa, sillä nyt sillä on käytössään peräti 11 ensimmäisen kierroksen varausoikeutta neljälle tulevalle vuodelle.