Tampereen Pyrintö kärsi jo kolmannen perättäisen tappionsa kaatumalla Loimaalla Bisonsille tiukan kamppailun jälkeen 71-76 (41-35).

Bisons aloitti ottelun vahvasti, mutta Pyrintö tuli toisella neljänneksellä mukaan peliin ja tauolle mentiin Pyrinnön johtoon. Kolmannelle neljännekselle mentiin kuitenkin loimaalaisten johdossa ja johto piti loppuun saakka.

– Saimme alun jälkeen hyvin juonesta kiinni ja mielestäni puolustuksemme toimi jälleen aika hyvin läpi ottelun. Lopussa emme vain saaneet tarvittavia heittoja sisään ja Bisons upotti heille tarjoutuneet paikat toisessa päässä. Huolimatta siitä, että voitto ei tänään irronnut, meidän peli on jatkuvasti menossa oikeaan suuntaan ja tästä jatketaan luottavaisena eteenpäin. Ennen seuraavaa kotiottelua edessä on vielä yksi vieraspeli (Salo). Olen varma, että tämä porukka on valmiina hakemaan vierasvoiton perjantaina, Pyrinnön Antero Lehto kertoo seuran sivuilla.