Kaikki kolme suomalaispeluria olivat tulessa keskiviikkoiltana Eurocupin peleissä. Ainoana voittoon ylsi Petteri Koposen Himki.

Koponen oli jälleen Himkin ykkösnimi, kun moskovalaisjoukkue murskasi kotonaan PAOK:n 102-68. Hieman päälle 26 minuuttia pelannut Koponen pussitti voittajien korkeimman pistemäärän 21, otti kaksi levypalloa ja antoi neljä korisyöttöä.

Gerald Lee juniorin Ploiesti ei onnistunut yllättämään toistamiseen hallitsevaa Eurocup-mestari Valenciaa, kun joukkueet kohtasivat Romaniassa. Valencia vei voiton 100-84-numeroin. Lee kuului joukkueensa tehokkaimpiin pussittaessa vajaassa 18 minuutissa 17 pistettä.

Sasu Salin hävisi toistamiseen viikon sisällä Bayern Münchenille. Tällä kertaa ljubljanalaiset taipuivat 84-90-pistein. Salin aloitti joukkueensa takaa-ajon päätösneljänneksen kolmosellaan, mutta saksalaisjoukkue oli jälleen vahvempi. Salin lukeutui joukkueensa parhaimmistoon 12 pisteellä reilussa 18 minuutissa.