Denver Nuggetsilla on menossa karikkoinen vaihe, sillä joukkue on hävinnyt 11 viime ottelustaan 10. Päävalmentaja Brian Shaw’n mukaan joukkue ei anna tällä hetkellä kentällä kaikkeaan.

Denver Postille antamassa haastattelussaan Shaw kritisoi pelaajiaan kovasanaisesti Memphis-tappion jälkeen.

– Minulla olisi enemmän kunnioitusta, jos jätkät vain sanoisivat minulle, ettei heitä kiinnosta pelata tänä iltana, Shaw toteaa.

Pelaajat osoittivat mieltään seuraavassa ottelussa, kun Denver hävisi Charlottelle 86-104. Denver teki vain 32 pistettä ensimmäisen puoliajan aikana.

Shaw ei juuri pelaajiensa asennetta kiittele.

– Luulen, että on vaikea yrittää hävitä tahallaan ja yrittää mennä kentälle, kun toiset pelaavat täysillä etkä itse anna takaisin. Se on vaikeampaa kuin vain jos menisi kentälle antamaan kaikkensa.

– Näyttää siltä, että sinun täytyy yrittää hävitä pahasti, jotta häviäisimme siten miten olemme hävinneet.

Shaw antoi haastattelunsa ennen viime yön Philadelphia-tappiota ja uumoile jo mahdollisia potkuja.

– Päivän päätteeksi business jatkuu olen sitten valmentaja tai jos täällä on joku muu valmentamassa. Kuka tahansa se on, niin pelaajilta odotetaan kuitenkin yritystä.

– Minä vain yritän tehdä parhaani joka päivä ja toivon, että saan jotain takaisin. Se ei ole kuitenkaan mennyt niin, mutta minä en piiloudu. Kaikki mitä sanon heille, sanon teille. Minua neuvotaan, ettei minun pitäisi olla niin rehellinen teidän (toimittajien) kanssa, mutta minulla ei ole mitään salattavaa, Shaw päätti.

Shaw myöntää antavansa ohjeet, muttei voi pakottaa pelaajiaan pelaamaan haluamallaan tavalla.

– He ovat kentällä. Pallo on heidän käsissään. Mitä he haluavat kentällä tapahtuvan, he voivat sen tehdä. Ja olen OK sen kanssa, kunhan he vain antavat kentällä kaikkensa, Shaw päättää.