Karhu on tehnyt sopimuksen 26-vuotiaan Ravern Johnsonin kanssa. Johnson on takamies/laituri eli 2-3 paikan pelaaja. Pituutta Mississippi Staten yliopiston kasvatilla on kaksi metriä ja painoa 80 kiloa.

Yliopistossa Johnson teki viimeisellä kaudella keskiarvoiksi 17,6 pistettä ja 3,6 levypalloa. Kolmosissa osumatarkkuus oli yli 40 prosenttia, kakkosissa 43 % ja vapareissa 78 %.

Kaudella 2013-2014 Johnson pelasi Italian pääsarjassa Pesaron joukkueessa. Siellä hänelle tuli 23 peliä, 9,8 pisteen ja 2,2 levypallon keskiarvoilla. Johnson on ehtinyt pelata myös Kreikassa ja NBA:n kehitysliigassa. Tämän kauden hän aloitti Saksan Bundesliigassa, mutta jäi ilman suurempaa vastuuta. Johnsonin sopimukseen kuuluu koeaika.

– Neljällä jenkillä varmistamme sen, että melko varmasti pitäisi olla aina kolme kaveria pelikunnossa, kun kevään tärkeät pelit alkavat, Karhun Sami Toiviainen kertoo Karhun sivuilla.

– 10 pinnaa Italian pääsarjassa eivät ole huonot lukemat. Katsotaan kuinka 2-3 paikan mies istuu meidän joukkueeseen. Johnson saapuu todennäköisesti maahan loppuviikosta, mutta tuskin ehtii pelaamaan lauantain Kouvot peliin, Toiviainen kertoo.