Koposen Himki varmisti jatkopaikan Eurocupissa – Salinin Olimpijan jatkohaaveet murenivat

© Kuva: Salttu Forsström

Eurocupin jatkolohkon viidennet ottelut käytiin keskiviikkona. Petteri Koposen Himki jatkoi vahvaa menoaan, mutta Sasu Salinin Olimpijan taival Eurocupissa päättyy jatkolohkoon.

Himki ei antanut Cantun yllättää itseään toistamiseen, vaan otti ottelussa selvän 75-62-voiton. Koponen pelasi ottelussa 27 minuuttia ja teki sinä aikana kahdeksan pistettä ja jakoi neljä syöttöä.

Salinin Union Olimpija olisi tarvinnut voiton Brose Basket Bambergistä pitääkseen jatkohaaveensa elossa, mutta se hävisi jatkoajan jälkeen 90-91. Salinilla oli mahdollisuus ratkaista ottelu muutama sekunti ennen varsinaisen peliajan loppua, kun hän pääsi pisteen tappioasemassa heittämään kolmea vapaaheittoa. Yksi niistä upposi sisään ja ohiheittoa seuranneesta levypallosta hänen heittonsa meni myös ohi. Olimpija olisi käytännössä tarvinnut ottelusta vähintään seitsemän pisteen voiton ohittaakseen Bambergin keskinäisessä vertailussa. Salin pelasi ottelussa hieman päälle 29 minuuttia ja merkkautti sinä aikana 10 pistettä ja neljä levypalloa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.