Loukkaantumisten kanssa koko kauden paininut Tapiolan Honka on saanut kaivattua vahvistusta Korisliigajoukkueen kokoonpanoon. 26-vuotias amerikkalaislaituri Greg Logins liittyy Hongan vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella.

203-senttinen Logins on tuttu pelaaja Suomen kentiltä. Mies edusti Korisliigassa Namika Lappeenrantaa kaudet 2012-2013 ja 2013-2014 hyvillä tehoilla. Suomessa pelaamissaan 90 ottelussa Logins on tehnyt keskimäärin 16,3 pistettä ja repinyt 7,8 levypalloa. Kolmen pisteen heitot mies on Korisliigassa upottanut 33,7 % tarkkuudella.

Loginsin ja hänen alkukaudella edustamansa japanilaisseuran tiet erosivat tammikuussa ja mies suuntasi Suomeen. Hongan valmennusjohto sai Loginsista hyvät suositukset ja kun mies itse halusi tulla Honkaan, sopimus syntyi lopulta helposti.

Hongan päävalmentaja Tuomas Iisalo oli tyytyväinen mies sopimuksen synnyttyä.

– Olen erittäin tyytyväinen Gregin hankintaan. Se, että tässä vaiheessa kautta on mahdollisuus lisätä joukkueeseen sopiva palanen, joka on pelikunnossa ja omaa kokemusta Korisliigasta, on harvinaista. Hän tuo joukkueen käyttöön heittotaitoa, levypallopelaamista ja taistelutahtoa sekä kaivattua kokemusta. Uskon hänen olevan hyvä roolimalli nuoremmille pelaajillemme ja tuovan kovuutta niin harjoituksiin kuin peleihinkin, Iisalo pohtii Hongan tiedotteessa.

– Vie varmasti oman aikansa päästä sisään joukkueen tekemiseen, mutta Greg tuntee sarjan ja sen pelaajat hyvin, joka varmasti helpottaa siirtymää. Seuraavat pelit tulevat nopealla aikataululla, mutta sen jälkeen saamme varmasti hänen kauttaan lisäoptioita hyökkäyspelaamiseemme.

Logins on Hongan kokoonpanossa ensimmäisen kerran jo sunnuntaina, kun sarjakärki KTP-Basket saapuu Hongan vieraaksi Tapiolaan klo 16:00.