Tampereen Pyrintö nousi komeaan vierasvoittoon Lapuan Korikobrien vieraana. 13 pistettä puoliajalla tappiolla ollut Pyrintö vei ottelun toisen puoliskon 55-38 ja koko ottelun Bryan Hopkinsin 27 pisteen johdolla lukemin 88-84 (33-46).

Pyrinnön ykköshahmona hääri 27 pistettä heittänyt Bryan Hopkins, joka kannatteli joukkuetta vaikeina aikoina. Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola manasi omiensa avauspuoliskon peliä, mutta kiitteli joukkueensa nousua toisella puoliajalla.

– Onnistuttiin kairaamaan melko syvä kuoppa ottelun alussa. Päästimme ottelun alussa heidän avainpelaajansa kuumaksi ja teimme kaikki mahdolliset virheet, mitä voi vain kuvitella. Bryanin henkilökohtaiset suoritukset pitivät meidät ensimmäiset 20-minuuttia pelissä mukana.

Toisella puoliajalla aloimme puolustamaan. Osoitimme, että olemme voittava joukkue ja huolimatta siitä, että Kobrat laittoivat välillä koviakin heittoja pussiin, pysyimme yhtenäisinä. Lopussa pelasimme määrätietoisesti palloa oikeisiin paikkoihin ja puolustimme hyvin loppuun asti. Mukavaa oli myös, että ottelu ratkesi käytännössä kahteen hyökkäyslevypalloon ja halusimme ne pallot, Poikola mietiskeli Pyrinnön sivuilla.