Orland Magicille nimitettiin uusi päävalmentaja, kun James Borrego toimii joukkueen peräsimessä loppukauden ajan.

Orlando antoi aiemmin tässä kuussa potkut päävalmentajana toimineelle Jacque Vaughnille ja Borrego otti hänen paikkansa väliaikaisena päävalmentajana. Borrego on johdattanut Orlandon kahteen voittoon neljässä ottelussa ja toimii joukkueen päävalmentajana loppukauden ajan.

Vaughnin lisäksi joukkueen jättivät aiemmin kaksi apuvalmentajaa sekä videovalmentaja, joten Borregon täytyy myös rakentaa itselleen uusi taustajoukko.

Niinpä Orlando on palkannut Borregon avuksi kokeneen Igor Kokosovin, joka on aiemmin toiminut apuvalmentajana muun muassa Clippersissä, Detroitissa, Phoenixissa ja viimeksi Clevelandissa. Serbialaislähtöinen valmentaja oli ensimmäinen kokopäiväinen ulkomaalaisapuvalmentaja NBA:ssa. Hän valmentaa lisäksi Georgian maajoukkuetta.