Petteri Koponen on online-rahapeliyhtiö Betssonin uusi kansainvälinen urheilulähettiläs. Koposen ja Betssonin välinen yhteistyösopimus on kaksivuotinen.

Neljä kertaa Suomen vuoden koripalloilijaksi valittu Koponen aloittaa tehtävässään 1.3.2015 ja korvaa näin ollen edellisen urheilulähettilään Jari Litmasen, jonka Betsson-sopimus päättyy 28.2.2015.

– Olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä voidessamme kertoa yhteistyöstä Petteri Koposen kanssa. Meille Petteri edustaa niitä arvoja, joiden eteen teemme joka päivä työtä, ja joita toivomme ihmisten Betsson-brändiin liittävän: luotettavuus, reiluus ja johtajuus, taustoittaa Betsson Groupin markkinointijohtaja Patrik Öqvist Betssonin tiedotteessa

– Oli helppo päätös astua Litmasen saappaisiin Betssonin urheilulähettiläänä, kun tietää partnerin olevan yksi Euroopan parhaista ja luotettavimmista rahapelitoimijoista. Yhteistyö Betssonin kanssa tulee olemaan mielenkiintoista ja hauskaa, kertoo Petteri Koponen.

Yhteistyön myötä Petteri Koponen tullaan näkemään sekä Betssonin bloggarina että urheiluvedonlyönnin kampanjoissa maaliskuusta alkaen.

Ajatuksena on myös, että tarjoaisimme asiakkaillemme mahdollisuuden lähteä Petterin kanssa seuraamaan NBA-koripalloa Amerikkaan, kertoo Öqvist.

50 vuotta alalla toimineen Betssonin kanssa yhteistyötä Koposen ja Litmasen lisäksi on tehnyt muun muassa Jari Kurri. Muista pohjoismaisista urheilijoista yhteistyötä yhtiöllä on ollut muun muassa Thomas Myhren, John Arne Riisen ja Fredrik Ljungbergin kanssa.