Miesten haastajamaajoukkue osallistuu 3.-14 heinäkuuta Gwangjussa, Etelä-Koreassa järjestettäviin kesäuniversiadeihin. Lohkoarvonnat on suoritettu. Arpa heitti Suomen kanssa samaan alkulohkoon Liettuan, Ranskan, Australian, Japanin, Kiinan sekä Taipein.

Joukkueen päävalmentaja Ari Tammivaara oli tyytyväinen arvontatulokseen.

– Erittäin hyvätasoinen lohko, jossa on mukana kolme joukkuetta maailman huipulta – viime universiadien hopeajoukkue Australia ja viidenneksi sijoittunut Liettua sekä Ranska, joka ei ollut mukana 2013.Tämä on loistava mahdollisuus pelaajille testata omaa osaamistaan todellisia huippumaita vastaan, kommentoi Tammivaara Koripalloliiton sivuilla.

Kesän 2013 universiadeissa Suomi sijoittui kymmenenneksi. Suomen kokoonpanoon 2013 kuuluivat muun muassa Susijengi-paidassakin arvokisojen makuun päässeet Roope Ahonen (EM-kisat 2013) ja Matti Nuutinen (MM-kisat 2014).