Suomen Koripallomaajoukkueen Kannattajat ry on järjestämässä fanijunan Helsingistä Tampereelle, jossa Susijengi kohtaa 1. elokuuta huippuottelussa hallitsevan Euroopan mestarin Ranskan, kertoo basket.fi.

Juna lähtee 1.8. Helsingistä kohti Tamperetta klo 17:06 ja on perillä klo 18:52. Maaottelu Ranskaa vastaan käynnistyy Hakametsän Jäähallissa klo 20:30.

Susijengi-fanijunan paluu Tampereelta tapahtuu ottelun jälkeen klo 23:07 ja tuloaika Helsinkiin on n. klo 00:52. Menomatkaa varten on Pendolinosta varattu yksi kaksikerrosvaunu ja paluumatkalle 1-2 yksikerrosvaunua. Junamatkan yhteishinta on 39 euroa meno-paluu, mutta pelkkä menomatka on ostettavissa 19 euron hintaan.

Fanijunan ennakkomyynti on käynnissä 31.5. saakka. Matka toteutuu, mikäli toukokuun loppuun mennessä lähtijöitä on vähintään sata. Mikäli matka peruuntuu, lipun hinta palautetaan.

Ranska-maaottelun pääsyliput eivät sisälly matkan hintaan. Susijengi-fanien virallinen fanikatsomo sijaitsee Hakametsän Jäähallin kaakkoislaidassa, joten halutessasi tunnelman keskipisteeseen, osta lippusi seisomakatsomoon tai D1/B3 lohkoon.